Да ли се користи за дробљење пластичних цеви или тврде пластике? Три модела резача пластике

- 2021-06-16-

Према различитим захтевима за дробљење, постоје углавном три врсте уништавача пластике.

1. Пластична цеврезач пластике& техничке карактеристике.

1.Погодно за уништавање разних малих и средњих пластичних цеви, као што су ПЕ, ПВЦ цеви, цеви од силицијумског језгра и друге цеви.
2.Прелазни отвор за округле цијеви планиран за уништавање пластике цијеви олакшава уништавање цијеви дуге цијеви и побољшава радну снагу. Опциони усисни вентилатор и канта за складиштење чине систем за опоравак од уништавања цеви, који може потпуније да искористи снагу опоравка.
3.Запечаћени лежајеви су одабрани како би лежајеви били издржљиви за дуготрајно котрљање; правилно планирање у облику ножа може учинити производе равномерно гранулираним; термоскупљајући третман седишта ножа чини планирање изгледа лепшим и издашнијим.

2. Дробилица за тврду пластику, ова машина је погодна за уништавање свих врста малих и средњих пластичних плоча.

1.АБС, ПЕ, ПП и друге плоче су оштећене и опорављене.
2.Правоугаони отвор за храњење планиран за уништавање дугих трака олакшава уништавање дугих трака и побољшава радну снагу. Опциони усисни вентилатор и канта за складиштење чине систем за обнављање уништавања плоча, дајући потпуну снагу обнављању.
3.Коришћење запечаћених лежајева чини ваљање лежаја трајнијим; планирање облика ножа је разумно, а производ је равномерно гранулиран; држач ножа је термоскупљајући, а облик је леп и издашан.

3. Powerful резач пластике.

1.Структура ножа за плоче је између ножног канџе и равног ножа, који је погодан за дробљење пластичних производа као што су обични лимови, цеви, профили, плоче и материјали за паковање.
2.Дробилица за пластику опште намене користи затворене лежајеве како би се лежајеви дуго котрљали.
3.Дизајн облика ножа је разуман, одабрана је оштрица од легираног челика, производ је равномерно гранулиран, држач ножа је термички скупљен, а након ригорозног теста равнотеже изглед је леп и издашан.

резач пластике


Technical characteristics and wide application range of резач пластике

Дробилице за пластику углавном се користе за дробљење разних пластичних маса и гуме. Пелет се може директно истиснути као сировина за производњу.
The purpose and characteristics of the резач пластике.

1.Структура ножа за плоче је између ножног канџе и равног ножа, који је погодан за дробљење пластичних производа као што су обични лимови, цеви, профили, плоче и материјали за паковање.
2.Дизајн облика ножа је разуман, користи се оштрица од легираног челика, производ је равномерно гранулиран, држач ножа се термички смањује и подвргнут је строгим експериментима са равнотежом.
3. The резач пластике saves time and is immediately recycled within 30 seconds, without waiting for centralized shredding, and it is clean and clean.
4.У смислу побољшања квалитета пластичне брусилице, материјал млазнице ће се оксидирати и навлажити (упити воду) након вађења на високој температури, што ће уништити физичка својства. најближе рециклирање у року од 30 секунди може смањити физичку снагу и смањити оштећење сјаја у боји.
5.Уштедите новац: Рециклирањем у кратком периоду избегавате загађење и алармантне брзине изазване мешањем, што може смањити отпад и губитак пластике, радне снаге, управљања, складиштења и куповине средстава.
6. The general-purpose резач пластике adopts sealed bearings to keep the directions running well for a long time.
7.Једноставна структура: лако се раставља дизајн, мења боја и материјал, малени и мали, погодни за употребу поред машине у малој радионици.
8.Усваја мотор средње брзине, малу буку и малу потрошњу енергије; мотор је опремљен уређајем за заштиту од преоптерећења и системом заштите ланца напајања, који је сигуран и поуздан у раду и чишћењу.
9.Резачи пластике се широко користе у индустрији пластике, хемикалијама, рециклажи ресурса и другим индустријама. Погодно за мекани и крути ПВЦ поливинил хлорид, полиетилен ПЕ под високим и ниским притиском, полипропилен ПП, атактични полипропилен ППР, најлон ПА, поликарбонат ПЦ, полистирен ПС, стирен-бутадиен АБС, пенасто дробљење ПЕ, ПВЦ, СБС, ЕВА, ППС обрада магнетних картица, коже, гуме и других материјала.